Masten i Goteborg
nav_first.pngFirst: blog:1
Handla i Dubai 2013
Edited: 19 Oct 2013 08:56 by: hampusa
Comments: 0
Tags:
nav_prev.pngPrevious: blog:2
Fina kastruller i Schweiz
Edited: 25 Jan 2014 17:41 by: hampusa
Comments: 0
Tags:

hampusahampusa wrote on 25 Jan 2014 17:53
Tags:

julstaden_goteborg.jpg
Masten i Goteborg

I Sveriges sydvästra kust finns den näst största staden i landet. Känd för dess invånare som i Göteborg, har denna plats massor av naturreservat och vackra platser. Sedan staden grundades 1621 av Kung Gustavus Adolphus, har Göteborgs stad varit en av de mest populära turistattraktionerna i Sverige.

För varje turist, är det viktigaste att tänka på när du reser till ett annat land är att kunna bevittna dess skönhet och prakt, och samtidigt få en smak av desskultur. http://www.bartenderutbildningkurs.se/ I Göteborg finns det så många ställen som en blivande turist kan besöka, alla är mer än bara vackra, eftersom dessa platser har historia och kultur av svenskarna. Om man är bunden till Göteborg, bör dessa topp 5 måste-se sevärdheter i platserna att besöka lista.

1. Slotsskogen "Castle Forest" Park - grön som paradis, denna park är en perfekt plats att besöka om man vill njuta av en picknick, en Frisbee spel eller en frisk promenad. Men det är inte alla; denna park har en mini zoo, två torn restauranger och även en damm med tätningar. I denna park är också där Naturhistoriska museet kan hittas.

2. Nöjesparken Liseberg - erbjuder som en av de största och superb nöjesparkerna i Europa, nöjesparken Liseberg underhållning på högsta nivå. Lämplig för både vuxna och barn, denna plats har nöjesparker, stadion och idrottsanläggningar. Här, kan man gå skrika på toppen av sina lungor på berg-och dalbana rida eller helt enkelt vara roade av artister och underhållare.

3. Museum of Art - för dem som beundrar konst och måleri, detta är den perfekta platsen att besöka. Med en stor samling av skandinaviska konstverk av italienska, franska, holländska och flamländska konstnärer, skulle någon konst älskares sinnen säkert vara nöjd.

4. Akvariet Göteborg - Göteborg är sådana ett hem för naturen. Med många arter av fiskar och reptiler i akvariet Göteborg (Kungskobra), skulle varje barn och även vuxna säkert komma till älskar havet och dess varelser. Denna turistattraktion är öppen dagligen och har rabatter för barn.

5. Botaniska trädgården "Botaniska Trädgården - den största botaniska trädgård i Sverige, denna underbara oas är hem för mer än tusen växtarter. Det ståtar med en vacker lampa trädgård, ört trädgård, rock trädgård, växthus och bambu grooves. Detta paradis är säkert en fredlig plats för turister att besöka.

De vackra platser som nämns ovan är bara men fem bland hundratals fler anledningar att besöka Göteborg. Det finns fortfarande så många spännande platser att se och underbara saker att göra i Göteborg som njuter av vackra stränder, båtar och kryssningar, att få på en spårvagn, smaka de lokala recept och naturligtvis shopping

Add a New Comment
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License