Fina kastruller i Schweiz
nav_first.pngFirst: blog:1
Handla i Dubai 2013
Edited: 19 Oct 2013 08:56 by: hampusa
Comments: 0
Tags:
nav_prev.pngPrevious: blog:1
Handla i Dubai 2013
Edited: 19 Oct 2013 08:56 by: hampusa
Comments: 0
Tags:
nav_last.pngLast: blog:3
Masten i Goteborg
Edited: 25 Jan 2014 17:53 by: hampusa
Comments: 0
Tags:
nav_next.pngNext: blog:3
Masten i Goteborg
Edited: 25 Jan 2014 17:53 by: hampusa
Comments: 0
Tags:

hampusahampusa wrote on 04 Jan 2014 00:57
Tags:

En av de mest innovativa köksredskap som används populärt nuförtiden är de schweiziska Diamondkastrullen. Denna köksartikel har en banbrytande ny beläggning.. Under hela 60-talet lanserades klibbiga teflonkastruller. Det banade väg för icke-klibbiga kastruller att nyttjas hemma som på gourmetrestauranger. Dock flagnade dessa beläggningar bort, skapa hälsoproblem och krävde speciella köksredskap för att inte repas. Införandet av titanium keramisk icke-stick beläggningar lindrat några av de farhågor som skapad av Teflon och Titan.

Diamond Crystal Non-stick beläggning
Ja, keramiska beläggningar av titan är härdigare än teflon, å andra sidan slits de lättare. Så snart som non - stick yta är skrapade, kastrullen bör omedelbart ersättas. http://www.resazurich.se/ Titan är inte i de fyra livsmedelsgrupper och vissa konsumenter är oroade över den icke-stick som täcker fjällning in i livsmedel som är matlagning. Schweiziska diamondkastruller erbjuder en mycket svårare non-stick beläggning som kommer att pågå så länge som kastrullen. Denna innovativa curio använder diamantkristaller, som betraktas som det hårdaste materialet som vi känner till.

Nano komplexa Material
Kompositer skapas när två eller fler olika material är smält till ett enda material. Nano avser storleken på partiklarna i komposit. Personer som arbetar med datorer är bekanta med begreppet nano. Här används nanokompositer för att skapa små micro partiklar som ingår i slutprodukten. Diamantkristaller används i schweiziska diamantkastruller är smält med en nano sammansatt att skapa den tuffa icke-klibbiga ytan av kastruller med en helt ny kuriosa.

Värmedistribution
Enligt studier, är kol en bra ledare av värme och diamanter är den renaste formen av kol. Många dyra rostfria kastruller har ett lager av kol mellan två lager av stål för att ge en mer jämn tillagning yta. Diamantbeläggningen på Swiss diamond kastruller skapar ett jämnt uppvärmd yta med inga hot spots som är idealisk för matlagning. Detta innebär att med inga heta delar, chanserna att mat fastnar och bränna aldrig blir ett bekymmer igen.

Är schweiziska diamantkastruller säkra?
Schweiziska diamond kastruller använda inte Teflon som användes i den ursprungliga icke-stick köksredskap och används med Titan keramik i nyare icke-stick köksredskap. Oron teflonbelagd Köksartiklar innebär främst flagnande ytor i mat. Diamantkastruller har en mycket hårdare yta och beläggningen flagna inte. Nyare oro Teflon ytor innebär av gaser som släpps ut från kastrullen som det värmer och det rekommenderas att Teflon inte upphettas till mer än 350 grader Fahrenheit. Med det sagt, är schweiziska diamond kastruller säkra och effektiva som ett verktyg för matlagning.

Miljövänliga
Diamond kastruller är tillverkade i Schweiz i en fabrik som främst använder förnybara energikällor. Eftersom kastruller är så långvariga, de håller längre än andra köksredskap och hamnar inte i deponier. Comsaucepany är dedikerade till att upprätthålla de högsta standarderna samtidigt hålla sina koldioxidutsläpp så liten som möjligt. Diamond kastruller finns hos utvalda återförsäljare och internet specialitet butiker runt om i världen och kan hittas via webbplatsen schweiziska diamond.

Schweizarna har alltid varit bekant för sina högkvalitativa produkter som är betrodda av konsumenter över hela världen. Diamond icke-minne matlagning kastruller fortsätta traditionen av schweizisk kvalitet och driftsäkerhet med deras award vinnande, banbrytande beläggning. Den högsta nivån av curio's kan hittas i varje kastrull av schweiziska Diamond och kräsna kockar och fjärran vill prova denna köksredskap och identifiera vad uppståndelsen handlar om.

Add a New Comment
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License